Office

Zyra

Dizajn vërtet unik për vlerat arkitektonike, funksionalitetin e ndërlikuar në një mënyrë të veçantë. Aty ndërthuren shumë teknologji të përparuara të cilat lehtësojnë punën dhe jetën tuaj.

Hotel

Hotele

Zgjidhjeve të avancuara që përfshin teknologjinë e përshtatur ‘Radio Frequency Identification’ (RFID), si dhe një sërë risish të reja dhe elegante për instalimet tuaja.

Parking

Parking

Nëse kërkoni siguri, privatësi, kontroll trafiku apo të gjitha së bashku, Parking Access Control  vijnë me karakteristikat më të avancuara me pajisjet më të mira për t’ju ndihmuar në menaxhimin e shpejtë dhe me lehtësi.