Control_Panel

Control Panel

Një gamë të gjerë Panele Kontrolli të klasës komerciale dhe profesionale, të zgjerueshme, komunikuese që përmban një përputhshmëri integruese.

Keypads_&_Expanders

Keypads & Expanders

Me pamje të mrekullueshme dhe karakteristika mjaft të larta, duke ofruar përvojën më të mirë të mundshme.

Sensors

Sensors

Sensorët janë frymëzuar nga një filozofi e projektimit me stil bashkëkohor, të kombinuar me performancën më të përparuar të zbulimit.

External_Sounders

External Sounders

Ky produkt sjell një risi dhe një kthesë moderne për External Sounders, duke siguruar performancë të pashembullt dhe karakteristika të gjera për të përfituar si instaluesit dhe përdoruesit përfundimtarë njësoj.

Wireless_Systems

Wireless Systems

Gjenerata e ardhshme e sigurisë wireless, rrjete të ndërthurura të kësaj teknologjie e cila ka performancë shumë të mirë për sistemin e sigurisë wireless.

Software_&_Peripherals

Software & Peripherals

Programe software të menaxhueshme lehtësisht, të  projektuara për përdorim me të gjithë Serinë e paneleve të kontrollit, e cila ofron ngarkim/ shkarkim të plotë dhe sistemet e diagnostifikimit për kontroll total dhe fleksibilitet.