PBX

PBX

Platforma të përballueshme dhe fleksibël të komunikimit për bizneset e vogla dhe korporata të mëdha. Zgjidhje të unifikuara të komunikimit për bizneset e të gjitha madhësive që udhëheqin këtë industri.

Telefona

Telefona

Ofrojmë nga telefonat me kosto të ulët deri tek telefonat e sofistikuar IP. Njësitë e audio dhe video konferencave.

Call_Center_&_Autodialer

Call Center & Autodialer

Sistemi më i fundit i qendrës së kontaktimit, i cili ndihmon biznesin tuaj të fuqizohet dhe u jep konsumatorëve mundësi vetë-shërbimi dhe rrit fuqinë konkurruese në treg.

Voice_Recorder

Voice Recorder

Krijon eksperienca të përsosura për klientët tuaj në çdo angazhim që ata kanë në lidhje me kompaninë tuaj.

GSM_Gateway

GSM Gateway

Zgjidhje efektive të komunikimit që ju lejon të reduktoni ndjeshëm koston e thirrjeve.

Billing_System

Billing System

Ky Sistem duhet për të menaxhuar shpenzimet e komunikimit telefonik dhe infrastrukturës sado komplekse që mund të jetë, dhe sidomos ndihmon për të reduktuar këto shpenzime.